Project Description

Directors box balcony – Sussex Cricket Ground

In our third project at the Sussex County Cricket ground, a fresh new balcony for the Directors box.

We re-used the existing composite decking and railings on a new timber frame with new fibre-cement cladding and uPVC fascia.
Having to ensure all the dimensions suited the existing seating and railings was testing, but the results are great!
What a lovely place to work, a retreat in the centre of Hove.

Jenner construction have completed three projects at the county ground. Each one required working to deadlines and around a busy business. They collaborated with the operations team to ensure they understood the project requirements and health and safety considerations. They provided excellent advice which added value to the projects. At the opening of the multi faith room stakeholders commented on the high quality of work and the care and attention taken to making it one of the best in sport.

Senior leader – Sussex Cricket